5 jaar garantie

KISHO: MEER GLASCOATING VOOR MINDER GELD ÉN EEN TIJDSBESPARING DIE UREN KAN SCHELEN

Prijsopbouw Kisho-coating:

Fles 30 ml HydroGloss-90 € 27,50 ex BTW / stuk
Fles 30 ml DarkShine-81 € 24,95 ex BTW / stuk
Fles 30 ml ProTec-70 € 19,75 ex BTW / stuk
Fles 30 ml WheelSeal-02 € 22,75 ex BTW / stuk
Fles 20 ml ActivGlass-01 € 14,95 ex BTW / stuk
Fles 100 ml Top-24 € 24,75 ex BTW / stuk

Incl. gratis verzending

Hoeveelheidskorting: (per order, per type)
12 + 1 kosteloos
25 + 3 kosteloos
50 + 7 kosteloos

Jaarbonus: (1 jan t/m 31 dec , per type)
> 100 flesjes per jaar: 10 x gratis
> 200 flesjes per jaar: 25 x gratis
> 500 flesjes per jaar: 75 x gratis

Uw extra besparing kan hierdoor oplopen met nog eens 15%.

TOP-PERFORMANCE, KWANTUMKORTINGEN
ÉN JAARBONUS

HOE KAN IK ERKEND INSTALLATEUR WORDEN?

Als gecertificeerde detailler van Kisho wordt je in acht uur (bij jullie in de werkplaats!) opgeleid door een ervaren specialist. Hij kent als geen ander de zaken waar jij dagelijks tegenaan loopt. Detailing, drie-staps polijsten en keramisch coaten is zijn expertise geworden doordat hij al honderden auto’s, jachten en campers zelf heeft mogen behandelen.
Keramische coating bestellen of vragen stellen doe je na die dag door eenvoudig te bellen met +316-24-170070 of via WhatsApp. Voor moeilijke webshops, lastige bestelprocedures of ingewikkelde vooruitbetalingen heb jij namelijk helemaal geen tijd. Vandaag voor 22.00 uur besteld is overmorgen al gegarandeerd in huis. En de factuur voldoe je gewoon achteraf.

ONTSPANNEN BESTELLEN BIJ SPECIALISTEN,
KISHO-COATING MAAKT
DETAILING WEER OPWINDEND

KISHO: OPTIMALE BEADING EN SHEETING
DOOR EEN CONTACTHOEK VAN 110°

Kisho’s keramische coating is een dynamische interactie tussen een vloeistofdruppel (water) en een oppervlak (de autolak).
Watermoleculen willen van nature onderling waterstofbruggen vormen en produceren een kracht die het oppervlak zoveel mogelijk doet krimpen. Deze kracht wordt ‘hoge oppervlaktespanning’ genoemd. Ze vormen een sterk vlies dat zorgt voor de ronde vorm van een waterdruppel, waarbij die druppel het oppervlak zo klein mogelijk wil houden. De kunst is daarmee om kleine, ronde balletjes water op de autolak te krijgen die gaan afparelen.
Aan de andere kant zoek je juist een gladde laklaag met een ‘lage oppervlakte-energie’ die watermoleculen (hydrofoob) afstoot en over gladde en elastische eigenschappen beschikt waaraan organismen niet gemakkelijk kunnen hechten. Hoe gladder en platter het oppervlak is, hoe beter de beading. Dit is de reden waarom kleien en polijsten hier veel verschil kan maken.
Doordat Kisho-coating een groot verschil in hoge oppervlaktespanning (waterdruppels) en lage oppervlakte-energie (gepolijste en gekleide laklaag) creëert kan water geen houvast vinden en rolt/glijdt het zo van de auto af.
De oppervlakte-energie van de laklaag is, na applicatie van de coating, zeer laag, terwijl de oppervlaktespanning van de waterdruppels juist vrij hoog is. Hierdoor trekken de watermoleculen harder aan zichzelf dan dat de nu gladde laklaag aan deze watermoleculen trekt. De waterdruppel glijdt hierdoor makkelijk van je lak af, trekt tijdens het glijden andere moleculen met zich mee (dus ook bijkomend stof en vuil), waardoor dit een zelfreinigend effect heeft. Het zogenaamde sheeting.
Een duidelijk voorbeeld van zo’n superhydrofoob oppervlak is de lotusbloem. De bladeren van deze bloem maken een contacthoek van meer dan 150° met de waterdruppel, waardoor de druppels makkelijk afvallen.
Bij een contacthoek van de waterdruppel lager dan 90° spreken we van veel benatting en zal de druppel zich als een gelijkmatige film verspreiden over het gelakte oppervlak. Bij een contacthoek hoger dan 90° is er weinig tot geen benatting. Er ontstaat juist bolstaande druppels die zullen gaan afparelen.
Kisho’s contacthoek van 110° voor de HydroGloss-90 en DarkShine-81 is extreem hoog te noemen.

KWALITEIT,
BETROUWBAARHEID,
EEN GLIMLACH MET
5 JAAR GARANTIE

HOE KUNNEN WIJ HELPEN?

Kisho-coating.eu
Sibbinkweg 2
7102 EW Winterswijk
The Netherlands
tel. +31 6-24-170070
info@kisho-coating.eu

Kisho werkt samen met cardetailers in meer dan 56 landen. Kisho-coating.eu is jouw volledig erkende Europese leverancier van de keramische coatings van Kisho. Wereldwijd staat Si-901 in de top 5 van best geteste coatings: https://www.youtube.com/watch?v=Gj9CRNHbLjk

Om die reden worden we door sommigen beschouwd als de Europese specialist in keramische coating voor exclusieve auto’s, limousines en performance cars.

“Wij zijn blij dat mensen een manier hebben gevonden om het geld dat ze met hard en slim werken verdiend hebben weer terug te pompen in de maatschappij, door prachtige auto’s te bezitten waar ze zelf veel plezier aan beleven. Het tot het uiterste perfectioneren daarvan is ons genot. Voor ons is het keramisch coaten van exclusieve limousines en performance cars bijna net zo aangenaam als het bezitten ervan.”

Erwin Wiggers, directeur